Markedspuls uke 40 – Strategi tilpasset situasjonen

Vi er nå på tidspunktet 2015.75 som nevnt i filmen “The Forecaster”. Har du merket noe uro i markedet? Er din strategi tilpasset dagens situasjon? Dette og mer i ukens videoblog.

I denne episode:
00:00 – 00:54 Intro
00:54 – 02:54 Tilpass strategi til deg selv
02:54 – 06:22 Armstrong, The Forecaster. Er det noe i dette? 2015.75 er NÅ.
06:22 – 08:09Gjeldstak i USA, Glencore, Volkswagen og andre kilder til uro.
08:09 – Markedsgjennomgang S&P 500, NASDAQ, Biotech (IBB, XBI), Tyske DAX, Svenske OMXs30, Danmark CAP20, Novo Nordisk, Ojepris, Dollarkurs, Oslo Børs OBX, Opera og MHG.

Klikk her for å se ukens Markedspuls på Youtube.

Mer fra mannen portrettert i filmen The Forecaster kan du lese på hans nettside: http://www.armstrongeconomics.com/

Det understrekes at dette ikke må sees på som noen offisiell anbefaling til investorer, men beskriver mine egne vurderinger av markedet og kan tjene som innspill for andre i deres egen prosess med å tolke bevegelsene i markedet og tilpasse sine investeringer deretter i tråd med sin egen investeringsstrategi og risikotoleranse.

PS: Husk å send inn spørsmål til #Pengepodden på Twitter eller Facebook. Bruk emneknagg #Pengepodden.

Noen forklaringer

Markedsoppdateringene holdes av Karl Oscar Strøm, Investeringsøkonom Nordnet, og jeg bruker informasjonsverktøyet Infront. Programmet er det mest brukte verktøy for profesjonelle tradere og meglere i Norge. Ta kontakt med kundeservice hos Nordnet for gratis 14 dagers prøveperiode.

Spørsmål og forslag til temaer på de ukentlige markedskommentarene mottas gjerne. Benytt kommentarfeltet under artikkelen, eller send meg en melding på Twitter.

_________________________________

PS: Mine innlegg er ment å gi informasjon og innsikt, og er ikke å tolke som en direkte kjøps- eller salgsanbefaling. Posisjoner man tar i markedet må tilpasses den enkelte type investor/sparer.

Les gjerne også Sparevettreglene og Investorvettreglene for mine kommentarer på investoradferd. Forfatteren har selv posisjoner i aksjer og fond i markedet, og kan ha posisjoner i verdipapirer eller markeder som er omtalt. Undertegnede er underlagt regler for egenhandel av verdipapirer som ansatt i svenskregistrert finansforetak.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer