Markedspuls uke 38 – FED-møte, DNB og Prosafe

Dette innlegget er skrevet av tidligere investeringsøkonom i Nordnet, Tom Hauglund.

Denne uken er spennende, i kveld er det Fed-møte og siste jeg leste var det 12 % sjanse for renteheving. Jeg snakker også om oljemøtet 28. september. Etter forespørsel snakker jeg også om DNB og jeg minner på om at markedet sover i Prosafe.

Har du noe du ønsker at jeg skal ta opp i Markedspuls? Kommenter gjerne under.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
1 Kommentar
eldste
nyeste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
23.09.2016 17:14

Tusen takk for innlegg om DNB