Markedspuls uke 20 – Seadrill og sterkt signal i oljeprisen

Dette innlegget er skrevet av tidligere investeringsøkonom i Nordnet, Tom Hauglund.

Ny uke og ny Markedspuls!

Denne uken ser jeg som vanlig på utviklingen på børsene og oljeprisen.

I dag kommenterer jeg spesielt dagens hendelse som er Seadrill. Selskapet konverterte gjeld til aksjer, noe som jeg ser som positivt for Seadrill. Snakker også om oljeprisen og Golden Cross i chartet. Hvis du er interessert kan du lese mer om saken på hegnar.no og e24.no.

/Tom

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
2 Kommentarer
eldste
nyeste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
19.05.2016 22:28

Jeg gjorde samme øvelse som deg i SDRL men kom til motsatt konklusjon. I regnestykket mitt blir utvanningen enten så stor at dagens kurs tilsvarer ATH markedsverdi (følgelig skal den ned, den er jo også ned 20% siden vi regnet på dette onsdag, så det hjelper). Ellers blir bankfasilitetene skjøvet, men da kommer det noen milliarder kroner i rentekostnader på disse årlig, noe som vil drepe bunnlinjen i lang tid fremover. Alt forutsatt at ikke oljeprisen går til 100 og markedet tror den vil forbli der slik at leterigger blir attraktive igjen. Du forteller om golden cross i S&P 500… Les mer »

Gjest
Gjest
Svar på  anonymous
20.05.2016 11:42

Ring meg gjerne på tlf 23333012