Markedspuls uke 22- FunBomb

Dette innlegget er skrevet av tidligere investeringsøkonom i Nordnet, Tom Hauglund.

Funcom og rentemøtet i juni vil sette retningen for markedet

I denne ukens Markedspuls ser jeg blant annet på markedet og siste tids utvikling. Jeg diskuterer også om OPEC-møtet vil ha noe å si på markedet. Om noe så blir det spennende å høre hva den nye oljeministeren sier, og hva Iran sier om deres produksjon. Jeg har ingen tro på noen endringer. Jeg har derimot mer tro på at rentemøtet i USA, 15. juni blir viktig. Setter ikke USA opp renten så ser jeg for meg all time high i USA. Oslo har litt lenger opp. Jeg snakker også om Funcom som jeg mener er en skandale mot dagens aksjonærer, men alt dette hører du mer om i denne ukens Markedspuls:

Dette sier om Funcom på Shareville.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer