#Markedspuls + Emisjonsnyheter

I dag tidlig meldte Golden Ocean at de har hentet 1.7 milliarder kroner i ny egenkapital på kurs 5 kroner. Nedenfor kan dere høre siste utgave av Markedspuls, der jeg snakker om restruktureringen i Golden Ocean. Hvor bullish er det at du må hente egenkapital for å tilfredstille långivere og forhåpentligvis overleve noen flere år med svake rater?

ThinFilm sikrer seg en ny stor investor, gjennom Woodford Investments fra UK, som ender opp med 17% av selskapet gjennom en rettet emisjon. De siste store som gikk inn var FERD. Denne transaksjonen skjedde et døgn etter at de meldte en ny avtale med Leo Burnett, en av verdens største reklameselskaper. Woodford kom inn på 3 kroner, men i dag er kursen opp 22% til 3.76 kroner.

Her er Markedspuls Uke 7!

Richard Paulsen
Richard Paulsen
Gründer/Skribent

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer