Gå til hovedinnhold

Markedspuls uke 37 – Borregaard og Songa Offshore

Dette innlegget er skrevet av tidligere investeringsøkonom i Nordnet, Tom Hauglund.

I denne episoden av Markedspuls ser jeg som vanlig på utviklingen på Oslo Børs den siste uken. Det har vært en relativt svak børsuke med nedgang på 4-5%. Du får også høre litt om oljeprisen og hva som har drevet den opp og ned den siste tiden.

Jeg har lovet å snakke om Borregaard, og i dag er dagen. Få med deg hva jeg ser på når jeg analyserer et slikt selskap, og hvilke nøkkeltall som er viktige for meg.

Jeg har i tillegg vært på investorpresentasjon hos Songa Offshore – noe du selvsagt får høre mer om.

God helg!

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
6 Kommentarer
nyeste
eldste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
20.09.2016 12:08

Det forstår jeg 🙂 Kanskje du heller kan si litt om biotech-sektoren generelt? Sparer selv i SEB Bioteknikfond, og tror at sektoren får en oppsving.

Gjest
Gjest
Svar på  Gjest
20.09.2016 13:30

ok. kan jeg gjøre. blir neste uke:). Kommer nye markedspuls allerede i morgen grunnet jeg skal på reise. Men neste onsdag kan jeg ta litt om det:)

Gjest
Gjest
20.09.2016 02:18

Hei Tom!
Jeg ser at InDex Pharmaceuticals børsnoteres om ikke lenge. Det er mulig Nordnet, og dermed deg, er litt inhabile, men hvordan ser caset ut for deg? Har så vidt kikket på rapportene på nettsiden deres, og jeg synes ikke det ser så bra ut. Kanskje du kan si litt om dette i markedspuls?
Mvh

Gjest
Gjest
Svar på  Gjest
20.09.2016 09:05

Hei, devserre er det interessekonflikt på dett caset. Har ikke lov å kommentere på den. Samme som jeg ikke har lov å snakke om nordnet aksjen. mvh Tom

Gjest
Gjest
16.09.2016 19:43

Hei, av selskapene på OBX er DNB en av de lavest verdsatt på multipler. Kunne du gitt dine synspunkter på dette selskapet til neste ukes markedspuls?

Gjest
Gjest
Svar på  Gjest
19.09.2016 09:39

Det kan jeg:)