Markedspuls 37 – Ulik tidshorisont = Ulik strategi

Det er viktig å ha et bevisst forhold til sin investeringsstrategi, og innsikt i hvordan psykologiske mønstre ofte påvirker beslutninger. Hva som er riktig å gjøre avhenger dessuten av hvem du er i markedet.

I denne episode:
00:00 – 01:00 Intro
01:00 – 05:10 Ulik tidshorisont = mulig ulik strategi
05:10 – 07:10 Psykologi og dine investeringer
07:10 – 09:45 Noen tanker om prisingen i markedet
09:45 – 13:18 Danmark… verdens dyreste aksjemarked nå
13:18 – 13:49 Nordnet Investorkveld – Meld deg på i en by nær deg
13:49 -Slutt Markedsgjennomgang ledende markeds indekser

Klikk her for å se ukens Markedspuls på Youtube.

Det interessante innlegget fra Hussman Funds som jeg refererte til på Twitter finner du her.

Det understrekes at dette ikke må sees på som noen offisiell anbefaling til investorer, men beskriver mine egne vurderinger av markedet og kan tjene som innspill for andre i deres egen prosess med å tolke bevegelsene i markedet og tilpasse sine investeringer deretter i tråd med sin egen investeringsstrategi og risikotoleranse.

PS: Husk å send inn spørsmål til #Pengepodden på Twitter eller Facebook. Bruk emneknagg #Pengepodden.

Noen forklaringer

Markedsoppdateringene holdes av Karl Oscar Strøm, Investeringsøkonom Nordnet, og jeg bruker informasjonsverktøyet Infront. Programmet er det mest brukte verktøy for profesjonelle tradere og meglere i Norge. Ta kontakt med kundeservice hos Nordnet for gratis 14 dagers prøveperiode.

Spørsmål og forslag til temaer på de ukentlige markedskommentarene mottas gjerne. Benytt kommentarfeltet under artikkelen, eller send meg en melding på Twitter.

Toppbildet er fra Wikimedia Commons og viser ulike perspektiv i lufta.

_________________________________

PS: Mine innlegg er ment å gi informasjon og innsikt, og er ikke å tolke som en direkte kjøps- eller salgsanbefaling. Posisjoner man tar i markedet må tilpasses den enkelte type investor/sparer.

Les gjerne også Sparevettreglene og Investorvettreglene for mine kommentarer på investoradferd. Forfatteren har selv posisjoner i aksjer og fond i markedet, og kan ha posisjoner i verdipapirer eller markeder som er omtalt. Undertegnede er underlagt regler for egenhandel av verdipapirer som ansatt i svenskregistrert finansforetak.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer