Markedskommentar uke 48

Vi gjør ingen endringer i porteføljen denne uken.

Det har vært en litt røff uke på Oslo Børs og indeksen er under 800 igjen. Dette kommer stor sett av at det er de store selskapene som faller. Statoil, Hydro og Yara har alle hatt en svak trend i det siste og dette kan ty på et faresignal til en større korreksjon vis det fortsetter i denne retningen. Vi følger derfor spent med. Det er nok ikke noen overraskelse vis det kommer en liten korreksjon siden børsen har hatt en såpass stor vekst i 2017.

For vår porteføljes del er det mye som svinger. Norwegian har falt rundt 5% den siste uke noe som vi ikke anser som et betraktelig faresignal siden dette er en aksje som svinger veldig mye. Norwegian Property holder seg stabil mellom kurs 10 til 10,20 og vi vil vurdere et salg hvis aksjen skulle stige over nivået på 10,20.

Havyard presenterte sine Q3 tall og marked ble ikke særlig imponert og sendte aksjen kraftig ned. Selskapet fikk en EBITA på 18 millioner i Q3 i år, sammenlignet med 46 millioner i fjor. Dette var et resultat som både skuffet markedet og oss, aksjen har falt 12,9 % den siste uken, men vi har tro på at kursen korrigeres opp og holder derfor fortsatt på aksjen.

Julen nærmer seg og vi har tro på bedre uker fremover!

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer