Markedskommentar uke 41

Nok en uke i skoleduellen er over og hovedindeksen fortsetter å pushe grenser med en ny toppnotering på 789,24. Den siste uken har hovedindeksen gått ned 0,10% samtidig som vår portefølje har gått opp med 2,3%.

Forrige uke tok vi inn Norway Royal Salmon i porteføljen med en beholdning på 61 aksjer. I skrivende stund har aksjen gått opp med 2,27% siden vi tok den inn i porteføljen. Kombinasjonen av gode makroutsikter, multippeltall og ikke minst troen på økte laksepriser fremover gjorde oss overbevisst om at dette var et godt kjøpt, selv om mange av selskapene i bransjen har gått mye i de siste ukene. Vi har ikke gjort endringer i porteføljen i denne uken ettersom vi har god tro på selskapene vi har investert i. Samtidig har vi også ca. 10% av porteføljens verdi i kontanter som vi ønsker å ha i likviditetsreserve i påvente av gode investeringsmuligheter.

Vi ønsker fortsatt de andre gruppene og analytikerne lykke til fremover!

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer