Markedskommentar uke 19

Vi har heller ikke denne uken foretatt noen forandringer i porteføljen. Vi sitter per dags dato på aksjene Avance Gas Holding, Axactor, Orkla, Protector Forsikring, Scatec Solar og Spectrum. Som nevnt forrige uke gikk verdiene til Orkla og Protector Forsikring kraftig ned etter kvartalsrapporteringen. I etterkant av rapporteringen har flere innsidere kjøpt aksjer i Protector og velger fortsatt å beholde aksjen i vår portefølje.

Spectrum ligger i en stigende trend, noe som dels kan forklares av den sterke oljeprisen. Oljeprisen påvirkes av storpolitikk ved at USA og Trump har gått ut av atomavtalen med Iran. Konsekvensene blir at Iran rammes av sanksjoner. Oljeprisen er i skrivende stund oppe på 77,29$ per fat, noe som vil kunne gi intensiver til videre leting etter nye oljefelt. Vi velger å beholde aksjen i porteføljen vår og vil avvente nye aksjekjøp inntil videre. Oslo Børs er høyt priset og billige kvalitetsselskaper har blitt vanskeligere å finne, noe som gjør at vi fortsetter med aksjene som vi har troen på.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer