5 spennende nettmøter i juni!

Nordnet avholder jevnlig nettmøter med forskjellige forvaltere og selskaper, og vi har fått gode tilbakemeldinger fra kundene som har deltatt. Nettmøtene byr på en unik mulighet til å stille spørsmål direkte til forvaltere og toppledelsen i børsnoterte selskap. Normalt sett avholdes nettmøtene rundt lunsjtider. Hvis det er noe som gjør at du ikke får deltatt på selve live-sendingen så kan du likevel melde deg på så vil du få tilsendt opptakene i ettertid. Hvis du finner et nettmøte som passer for deg ikke nøl med å meld deg på. Det er selvfølgelig helt kostnadsfritt å delta.

1. juni – Golden Ocean: Går Bulkshipping en lys tid møte?

CEO i Golden Ocean, Birgitte R. Vartdal, kommer og tar for seg markedet i Bulkshipping. Markedet har vært igjennom en tøff periode, men den siste tiden har vært bedre. Vil det fortsette? Finn ut mer i nettmøte 1.juni.

Meld deg på her

7. juni – Hvorfor investere i børsnoterte fond (ETFer)

Handel i børsnoterte fond blir et stadig mer populært alternativ når man skal handle fond. ETF-forvalter Torstein Botten fra Beaufort vil snakke om fordelene ved å bruke ETF i sin forvaltning og hvordan de fungerer. Han trekker også frem noen børsnoterte fond han liker, samt hvordan man finner frem i det mange vil kategorisere som et overveldende utvalget av ETFer.

Meld deg på her

8. juni – Selskapspresentasjon av Solon Eiendom

CEO i Solon Eiendom, Andreas Martinussen, kommer og snakker om boligmarkedet og vil avholde en selskapspresentasjon.

Solon er en børsnotert eiendomsutvikler som hovedsakelig driver i Oslo og omegn. Solon-aksjen har skutt fart og er opp rundt 50% siste 6. mnd. Denne uken ble det også børsmeldt en rekke innsidekjøp fra styremedlemmer i Solon. Det er verdt å merke seg at hele 1500 Nordnet-kunder har Solon Eiendom i porteføljen sin.

Meld deg på her

20. juni – Selskapspresentasjon av ENTRA ASA

CEO i Entra, Arve Regland, kommer i nettmøte. Mange kjenner til eiendomselskapet ENTRA, i dette nettmøte har du virkelig muligheten til å få innblikk inn i hva selskapet driver med. Enten du allerede er en av våre 900 kunder som har Entra-aksjen i din portefølje, eller om du er på jakt etter nye investeringer, kommer dette til å bli et utrolig bra nettmøte. Entra-aksjen kan vise til en god utvikling i tillegg til at selskapet jevnt og trutt deler ut utbytte til sine aksjonærer.

Meld deg på her

21. juni – Alt du trenger å vite om den nye IPS-ordningen

Vår egen Spareøkonom Bjørn Erik Settæm tar for seg den nye IPS-kontoen som Nordnet lanserer i løpet av juni.

Meld deg på her

Hegnar Investordagen

Nordnet er hovedsponsor av Hegnar Investordagen 13. juni og som Nordnet-kunde får du 700 kr i rabatt ved kjøp av billetter til ordinærpris. Arrangement holdes på Oslo Konserthus og på listen over foredragsholdere finner du blant annet Petter Stordalen, Peter Hermanrud, Torbjørn Røe Isaksen og Trygve Hegnar.

Les mer om arrangementet og skaff deg billett her

Med andre ord har dere mye å glede dere til i juni-måned enten du ønsker ny kunnskap eller søker investeringsinspirasjon!

Se hele oversikten over de kommende kurs- og seminarene her.

/Stian Spare- og investeringscoach

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer