Gå til hovedinnhold

Makro – Hva skjer i markedet?

I går publiserte jeg innlegget “Lunken økonomi -hett aksjemarked“. Der skrev jeg om situasjonen i økonomien  og konkluderte med at aksjer ser ut til å være det mest attraktive å investere i slik tilstanden er nå.

I denne videobloggen ser vi på  makroøkonomiske indikatorer som har en direkte innvirkning på bedriftenes lønnsomhet. Renter (finansieringskostnad), og innsatsfaktorer i produksjonen som råvare- og energipriser. Hvilke konklusjoner kan man trekke fra dette, samt fra oppførselen til sentrale aksjeindekser og Oslo Børs?

 

Om du ikke får videoen til å spille av bruk denne linken til youtube.

Det vil straks bli publisert et innlegg der vi også ser på enkeltaksjer på Oslo Børs i et kortere perspektiv. Med andre ord: Ser vi noe interessant for tradere/spekulanter akkurat nå?

_________________________________

Spørsmål eller kommentarer mottas med takk. Kommenter gjerne under artikkelen, eller send meg melding på Twitter.

PS: Mine innlegg er ment å gi informasjon og innsikt, og er ikke å tolke som en direkte kjøps- eller salgsanbefaling. Posisjoner man tar i markedet må tilpasses den enkelte type investor/sparer. Les gjerne også Sparevettreglene og Investorvettreglene for mine anbefalinger på investoradferd.

For alle mine innlegg og kommentarer, følg meg på Twitter: @KarlNordnet

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer