Last in first out

Subsea 7 ble kjøpt inn i ekspertporteføljen for bare en liten uke siden, men aksjen er allerede ute av topplisten etter siste rangering av konsensus blant analytikerne. Opera seilte rett inn som favorittaksje blant analytikerne.

Operaaksjen har hatt en sollid utvikling så langt i år med en avkastning på over 20 prosent. Resultatet fra 2012 viste at selskapet nådde 300 millioner brukere. De har også inngått avtaler med over 100 mobiloperatører siden 2010, som Telenor og Vodafone og fremtidsutsiktene for selskapet ser svært positive ut. EBIT for 2012 var 209 millioner kroner og er estimert til 347 millioner i 2013. EPS er forventet å stige fra 0,8 i 2012 til 1,97 i 2013.Analytikerporteføljen leder nå over alle børsgruppene som er utfordrere i konkurransen.

Du finner porteføljen her>>

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer