Gå til hovedinnhold

Lær mer om faktor-ETFer og tematiske ETFer

Vår spareøkonom Bjørn Erik Sættem har besøk av ETF-forvalter Thorstein Botten i Beaufort AS. Temaet er investering i ETFer, eller børsnoterte fond på norsk.

Agendaen:

  • Fordeler og ulemper med ETF (fra 2:00 min)
  • ETF-markedet i Europa (fra 09:45 min)
  • Forvaltningskostnader (fra 12:46 min)
  • Smart beta ETF / faktorfond og tematisk ETF (fra 15:40 min)
  • Spørsmål fra kunder (fra 35:50 min)
  • Finn frem i ETF-jungelen – nordnet.no (fra 45:05 min)

Hør også denne #pengepodden-episoden om ETFer: Børsnoterte fond – indeksfondenes ukjente storebror

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer