Gå til hovedinnhold

Lær deg teknisk analyse

En mann som ser på aksjegrafer på PC

Video 1 tar for seg Investtech og teknisk analyse:

Daglig leder i Investtech, Christian Sveen Harto, presenterer Investtech og går nærmere inn på hva teknisk analyse er og hvordan det kan benyttes i investeringssammenheng. Denne gjennomgangen passer for deg som har liten eller ingen erfaring med teknisk analyse fra før.

Investtech har i mange år hatt et samarbeid med Nordnet. Selskapet ble grunnlagt i 1997 og er et ledende norsk selskap innen forskning på adferdsbasert finans og teknisk aksjeanalyse. Avanserte matematiske modeller og statistisk optimering ligger til grunn for analysene og gir objektiv og transparent beslutningsstøtte.

Video 2 tar for seg plattformen og verktøy

Christian tar i denne videoen en gjennomgang av Investtechs analyseplattform. Han demonstrerer her de viktigste verktøyene og viser hvordan man kan scanne markedet for å finne gode handelsmuligheter.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer