Kl 20.25: When that’s said, here comes the FED!

“De velger å holde rentene lave i lang periode” – Ingenting nytt. mer av det samme og det ser ut til at en ny stimulipakke sitter lengre inne. Det er ikke så rart, ettersom makrotallene fra USA viser betydlig bedring.

Igjen, jeg klarer ikke å bli bearish for at verden blir bedre. Hvis du ligger på sykehuset og legen sier at de skal ta deg av morfinen, så stikker det nok litt der og da, men i lengden så er det fordi du holder på å bli frisk.

Markedet selger selvfølgelig av, fordi den har blitt avhengig av kunstig stimuli, men jeg tror fornuften tar over. Dette markedet kommer tilbake. Hadde jeg sittet med kortsiktig risikokapital nå, hadde jeg kjøpt denne dippen. Det er ingen grunn for at sentimentet skal snu ned pga. en restriktiv FED. De sitter på verktøyene, og traderne må forstå at Ben Bernanke sitter i innsideposisjon på økonomien, så hvorfor sloss i mot?

Richard Paulsen
Richard Paulsen
Gründer/Skribent

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer