Kl 17.04: Viktig trigger!

Arbeidsrapporten som kommer i August bli viktig, og danner grunnlaget for hva FED vil gjøre på September møte. Fra minutes, som ble sluppet i går, kommuniseres det at en ny QE3 pakke kan komme i høst men vil være avhengig av økonomisk data.

Hva leser jeg i dette? Jo, kommer arbeidstallene inn dårligere enn ventet, er det stor sannsynlighet for at vi får en ny runde pengetrykking og dertil rally i aksjer og råvarer. Skulle arbeidstallene bli gode, vil FED holde seg i bakgrunnen. Men hva skjer med markedet ved “gode” arbeidstall? Jeg håper vi fortsetter opp, ettersom sysselsettingen og økonomien tydeligvis er på riktig vei.  Vinn vinn situasjon?

Kortsiktig fikk vi en lav “close” på Oslo Børs i dag også, men det er fortsatt en sannsynlighet for at de røde kursene på slutten var en kjøpsmulighet, akkurat som i går. Wall Street flater ut, og skulle indeksene dra seg opp senere i kveld, får vi sikkert en positiv start på morgendagen. Kjøp rødt, selg blått.. det fungerer fortsatt.

Richard Paulsen
Richard Paulsen
Gründer/Skribent

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer