Kl 17.00: Stenger dagens lav!

OSEBX har falt i en rett strek gjennom dagen. Som jeg skrev tidligere; I år har markedet trendet intradag uten de store reversene, og det betyr at de kortsiktige pengene blir gjort over natten. Investorene må tørre å ta stilling til et marked som er ned -2.7% femten minutter før stengetid. Hvis man bestemmer seg for å utnytte dette salgspresset til å kjøpe aksjer, vil jeg anbefale å redusere volumet fordi usikkerheten har økt. Spretter det opp i morgen deltar du med en liten del, og skulle det falle videre blir ikke tapet så stort når du tar stoploss.

Jeg nevnte SUBC i sted, og aksjen har steget 1 kr i samme periode som totalmarkedet har falt ytterligere -1%. Det er ikke verdt å lese for mye i det, uten at aksjen viser relativ styrke.

DNB og Storebrand, blir ansett for å være bedre rustet enn sine svenske konkurrenter i et klima der risikopremien øker i markedet. Allikevel faller begge aksjene mer enn svenskene i dag. DNB er ned nesten -9% siden påskeuken, og Storebrand er ned -10%. Spiller man på en bounce, ser jeg ingen grunn til å ikke se nærmere på disse finansaksjene, som i følge analysekorpset er blant de beste guttene i klassen.

Send meg en email (richard@morgenrapport.no) hvis dere ønsker å motta morgenrapporten på mail, eller følg meg på twitter for varsler når jeg legger ut nye oppdateringer: @richardpaulsen

OPPDATERING kl 21.17: Cruiserederiet RCL faller ytterligere 4 kr på Wall Street i kveld, og noteres nærmere 154 kr. Det er ned -10% på fem handelsdager. På et tidspunkt vil lavere oljepris slå positivt ut for RCL og Norwegian, som har store kostnader på drivstoff.

First Solar stiger +8%, i et rally som startet en time før stengetid. Alle solaksjene er grønne, og etter -6% nedgang på REC i dag kan den muligens få en hyggelig rebound i morgen.

Richard Paulsen
Richard Paulsen
Gründer/Skribent

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer