Kl 16.30: Uken over!

Styrken over atlanteren kommer fra banksektoren, som åpnet hardt ned etter JPMorgan fadesen, men nå svinger tilbake uten deltakelse fra den “skyldige”. Dette var en isolert hendelse, og det er derfor ingen grunn til at “gode” banker som Wells Fargo / US Bancorp blir dratt med i dragsuget.

Jeg synes det må telle positiv at det blir innført en nye finanslov i Spania, det er nye forsøk på å danne regjering i Hellas og Hollande i Frankrike virker mer edruelig etter valget i forhold til redningspakten i EU. Om dette er nok til å snu markedet opp neste uke, er vanskelig å si og jeg ser derfor ingen grunn til å påta seg risiko akkurat nå.

Marine Harvest svekker seg i dag, men vi ser ikke den sell-offen jeg fryktet. Denne aksjen skal vi følge med argusøyne neste uke, hvis momentumet tiltar igjen.

Hvis det gjorde vondt tidligere i dag, da markedet var ned, gjør du lurt å selge ut på denne oppgangen. Det er ingen garanti for at neste uke blir bedre, selv om mye av negativiteten jobbes bort akkurat nå.

Ha en god helg.

Richard Paulsen
Richard Paulsen
Gründer/Skribent

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer