Kl 13.37: En hel del ingenting!

Markedet ble like kjedelig som jeg fryktet i dag tidlig. Indeksene i Europa er marginalt i pluss, men aktiviteten er lav.

Hvis noen lurer på hvorfor Songa stiger til tross emisjonen som ble satt på en lavere kurs, kan lese i kommentarfeltet på dagens morgenrapport. Der er det en veldig god kommentar om “caset”.

Norwegian kommer til å tape mye penger på en eventuell streik, men aksjenkursen har ikke reagert enda. Hvis det er noen som har mer utfyllende informasjon om hvor nært forestående streiken er, setter jeg pris på om dere skriver i kommentarfeltet. For meg virker det rart at ingen investorer velger å forlate aksjen når overskriftene i media preges av streikefare og skittkasting mellom partene.

OPPDATERING kl 16.08: Cruiserederiet RCL la frem kvartalstall, og ser man på grafen i ettermiddag skjønner man godt at investorene blir bilsyke. De senket guidingen marginalt for året, men husk at den allerede er kraftig barbert fra tidligere. Investorene svarer med å sende den opp for dagen..

Seismikkaksjene fikk seg en kraftig opptur etter Schlumberger tallene, og denne uttalelsen fra den norske sjefen i selskapet Paal Kibsgaard: Pricing sentiments are starting to move upwards as the majority of the large international contracts have now been re-bid and service capacity is tightening further.

Stigende priser og strammere kapasitet i bransjen, vakre ord.

Richard Paulsen
Richard Paulsen
Gründer/Skribent

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer