Kl 12.17: Ikke langt igjen til årsbeste på OSEBX!

I mars snudde Oslo Børs på 436 poeng, og nå ligger vi i overkant av 430. Det er altså under 1.5% igjen til vi tangerer årets høyeste notering. Det var ikke mange som ventet det i sommer, og akkurat derfor kommer vi mest sannsynlig til å ta ut dette nivået. Private og institusjoner er underinvestert, og det betyr at det kan komme inn nye kjøpere på høyere nivåer. Nå har jeg riktignok mast om dette i en uke, så da skal jeg prøve å ikke gjenta meg selv for mange ganger.

Aker Solutions er kun 3 kr unna toppnotering, mens PGS tar seg en pause etter tre gode dager i markedet. Ingen dramatikk. DNB er sikkert ned fordi Standard Chartered i UK er ned -24% på anklager om Iran handel. Det burde ikke gjøre noe med inntjeningen til DNB, og således seiler den opp som en kjøpskandidat på denne svakheten. Hvorfor skal DNB bli dratt med i dragsuget?

Den 21. August drar Nordnet i gang med høstens første kveld med selskapspresentasjoner. Kl 17-20.00 vil dere få høre Nordic Semiconductor, Vizrt og Thinfilm. Dette er blant favorittsektorene mine, og av tidligere erfaring er disse presentasjonene veldig lærerike. Meld dere på nordnetskolen@nordnet.no

Jeg kommer til å presentere selskapene nærmere seminardato.

Richard Paulsen
Richard Paulsen
Gründer/Skribent

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer