Gå til hovedinnhold

Kickstart med Nordnet – kom i gang med investeringene dine

Vi opplever en hyggelig strøm av nye kunder om dagen og mange av disse er ganske ferske innen aksje- og fondshandel. Som Spare- og Investeringscoach er jobben min å lære opp kundestokken til å forstå produktene og tjenestene du har tilgang til hos Nordnet. Målet er å gjøre deg rustet til å ta best mulig investeringsbeslutninger i forhold til akkurat dine behov.

Jeg har laget et nettkurs som jeg har kalt «Kickstart med Nordnet – kom i gang med investeringene dine» som du kan se nedenfor. Her går jeg igjennom det jeg mener kan være greit å få med seg helt fra starten av kundeforholdet. Kurset passer altså for nye kunder med liten eller ingen erfaring og de som kanskje har vært kunde en stund, men bare ikke har kommet i gang.

Dette lærer du mer om:

  • Investeringsuniverset du har tilgang til via Nordnet
  • Kontotypene vi har og kontooppsettet
  • Aksje- og fondshandel
  • Handelsplattformer
  • Andre kanaler for veiledning og investeringstips
Hold deg oppdater på nordnetskolen for å se hvilke andre kurs, seminarer og presentasjoner som kan være interessante for deg.

Trenger du lesestoff? Vi har satt sammen en bokliste med våre beste boktips.

Har du spørsmål kan du gjerne stille det i kommentarfeltet nedenfor, eller kontakte meg direkte.

Lykke til med investeringene dine!

/Stian Andersen, Spare- og investeringscoach

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer