Gå til hovedinnhold

Kan du fylle Karl Oscar sine sko?

Liker du å være i rampelyset? Brenner du for sparing og investering? Da er dette noe for deg! Norges morsomste (?) jobb innen bank og finans blir ledig. Vi ser nemlig etter ny Spare- og investeringsøkonom – Nordnets og norske sparere og investorers røst og ansikt utad.

En av de få (den eneste?) ulempene med å ha dyktige medarbeidere er at de av og til finner utfordringer andre plasser. Dette er tilfelle for Karl Oscar som etter nyttår skal skifte beite. Karl Oscar har gjort en kjempejobb for våre kunder, og vi søker nå en person som kan fylle hans sko.

Som Spare- og investeringsøkonom er du Nordnets talsperson og jobber aktivt med å skape publisitet, oppmerksomhet og debatt rundt spare- og investeringsrelaterte spørsmål. Du har synspunkter og meninger rundt de aller fleste spørsmål som berører norske private sparere og investorer. Du elsker å ytre dine meninger, i temaer som kan spenne fra resultatvarsel i et børsnotert selskap, til hvordan man best sparer til pensjon eller til sine barn. Du brenner for at vanlige folk gjennom kunnskap gis bedre muligheter til å ta bedre valg for pengene sine. Du blir oppriktig irritert over finansielle aktører som utnytter sin markedsmakt og sin informasjonsoverlegenhet, og på den måten får private sparere og investorer til å velge løsninger som er bedre for bankens dype lommer enn for den som faktisk eier pengene.

Kjenner du deg igjen i det ovenfor? I så fall har din stemme og din penn et bredt nedslagsfelt, som strekker seg fra sosiale medier, shareville.no og nordnetbloggen.no via aviser og uke/månedsmagasiner til tv og radio. Som Nordnets ansikt utad er du også sheriff på scenen og en naturlig del av våre kundearrangementer for å spre kunnskap om sparing og investeringer, både fysisk og digitalt.

For å lykkes i rollen som Spare- og investeringsøkonom er det en forutsetning at du har en enorm kunnskap og interesse for sparing, investering og de finansielle markedene. Det er også fordelaktig om du har en forståelse for hvordan man lykkes med å få gjennomslag i media, samt har gode pedagogikk- og kommunikasjonsferdigheter slik at du både kan kommunisere til nybegynnere og mer erfarne sparere, investorer og tradere.

Vil du være med å forandre bank- og finansbransjen? Vil du bli en bli en del av vårt mål, nemlig å bli førstevalget for sparing og investering i Norge, ja da foreslår jeg at du tar kontakt.

Les mer om rollen og søk på finn.no. (Søknadsfrist: 1.desember).

Hilsen,
Anders

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
14 Kommentarer
nyeste
eldste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
16.11.2015 14:20

Hei til alle som har kommentert innlegget. Takk for utrolig hyggelig feedback på den jobben Karl Oscar har gjort – det gleder meg å høre. Dette bekrefter behovet for, og viktigheten av at vi har en slik rolle hos Nordnet, og gir motivasjon inn i prosessen for å finne en minst like dyktig erstatter. Det er en jo en utrolig spennende jobb som burde appelere til et stort antall kvalifiserte og kompetente personer. Jeg har derfor stor tro på at vi vil ha mange interessante og kvalifiserte søkere å velge på. Kjenner dere noen, eller har forslag på personer så… Les mer »

Gjest
Gjest
16.11.2015 12:21

Er det manipulert inn en damesko på KOS sin høyre fot eller er det jeg som blingser?

Gjest
Gjest
14.11.2015 14:28

En trist nyhet! Er ikke mulig å hoppe etter Wircola!

Gjest
Gjest
13.11.2015 22:06

Men; hvor tar han veien?!

Veldig synd. En utrolig eksentrisk og dyktig ressurs som nå forlater Nordnet.

Gjest
Gjest
13.11.2015 22:04

Utrolig synd, og K.O.S. vil bli savnet! Håper han fortsetter med litt vblog også i fremtiden. Håper dere finner en dyktig erstatter.

Gjest
Gjest
13.11.2015 21:36

Trist nyhet! Har lært utrolig mye av ham!

Gjest
Gjest
13.11.2015 17:13

Veldig synd å høre. Han har vært en utrolig ressurs for Nordnet, spesielt gjennom Markedspuls, twitter og shareville! Tipper han vil begynne med trading igjen…

Gjest
Gjest
13.11.2015 16:50

Så det er DERFOR han har kjøpt seg Tesla! 😀

Men enig med Raymond. Sjeldent å finne noen så flinke og objektive som kan lede en gjennom jungelen av investeringer. Håper han fortsatt skal ha konto på Shareville…?

Gjest
Gjest
13.11.2015 16:50

Liker fottøyet…..

Gjest
Gjest
13.11.2015 16:38

er det ikke typisk, nåd du endelig har funnet en dyktig person som svarer på tweets og som lager spennende vblog og podcast da slutter han. utrolig synd for Nordnet – lykke til videre Karl Oscar

Gjest
Gjest
13.11.2015 15:48

@karlnordnet Hvor begynner du?

Gjest
Gjest
13.11.2015 15:33

Meget synd! Legende denne Strøm!