Kahoot! på OTC listen!

I noe som må anses som ett skritt nærmere børsnotering, har Kahoot! listet seg på OTC listen. Kursutviklingen har gått fra første handel på 155 kroner til 185 kroner på en god uke. Det faktum at det faktisk ER omsetning i selskapet på OTC listen, tyder god investorinteresse. De som har fulgt OTC listen i flere år vet at det er natt og dag mellom selskapene som får oppmerksomhet eller ikke. 

Hva driver selskapet med? De har en app, til bruk i skolen eller privat, der du kan arrangere quiz og spørrekonkurranser. Alle i rommet kan delta ved å logge seg inn på Kahoot! appen, og svare raskt på spørsmål. Dette har vist seg å være en genial måte å gjennomføre læringstimer i barne og ungdomskolen på, fordi Kahoot! gamifiserer kunnskap. Over 70 millioner mennesker spiller Kahoot! hver måned. Det er store tall, men gir også plattformen rom for vekst.

De har nå begynt å ta betalt fra næringslivet, og skal etterhvert rulle ut betalingsløsninger til skolen, der quizene følger etablert pensum. Det er vel i denne anledningen at selskapet har valgt å liste seg.

Marketcap er nå 950 millioner kroner, og Jan Haudeman Andersen er nest største aksjonær med litt over 12% av aksjene. Fortsetter kunde og inntjeningesveksten kan dette bli vårt første “unicorn”.

Richard Paulsen
Richard Paulsen
Gründer/Skribent

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer