Jeg heter Fabian og har utviklet Shareville

Jeg vet ikke om du har hørt om Shareville, så la meg starte med å fortelle hva det er.

Ideen til Shareville ble født da jeg jobbet hos SEB. Jeg så hvor mange kunder som var fantastisk flinke til å investere pengene sine. Samtidig så jeg hvor mange kunder som overhodet ikke hadde kunnskapen som skulle til for å ta bra investeringsvalg. Så tanken var enkel: tenk om man kunne samle de som virkelig kan få pengene sine til å vokse med de som ikke kan?

Jeg hadde så stor tro på dette at jeg sluttet i jobben min og startet med å utvikle Shareville på heltid sammen med en kompanjong. Fra starten var Sharville kun et sosialt nettverk der man kunne bygge og følge hverandres fiktive porteføljer.

Nå har vi slått oss sammen med Nordnet, og det gjør det mulig for våre medlemmer å dele ekte porteføljer i realtid (verdipapirer, utvikling og handler, ikke hvor mye penger de har selvfølgelig). Les gjerne Jan Dinkelspiels blogginnlegg om da Shareville ble en del av Nordnet, sommeren 2013.

Vi er for øyeblikket inne i en beta-periode, der et begrenset antall medlemmer får teste nye Shareville og hjelper oss med å finslipe de siste detaljene. Vil du være med å få direkte tilgang til tusenvis av dyktige Nordnet-kunder i hele Norden? (Som ikke bare snakker, men faktisk viser hvordan de får pengene sine til å vokse)!

Du kan bli med på å teste ved å klikke her!

Tiden er kommet for en forandring i finansbransjen – bli med!

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer