Investtech WebTV uke 40 2019

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

WebTV uke 40, 2019. $OSEBX #BWLPG

I ukens WebTV ser vi på S&P500, Oslo Børs, Stockholmsbörsen og Københavns Fondsbørs. Vi ser også på BW LPG, som ligger i den norske modellporteføljen, samt forskningsresultater på støtte og motstand.

Arkiv WebTV >>

Morgenrapport 30. september

Hovedindeksen på Oslo Børs endte opp 0.4 prosent fredag. men er fortsatt i intervallet mellom støtten ved 866-852 og motstanden ved 892 poeng. Brudd over 892 poeng vil være kjøpssignal, mens brudd under 852 poeng vil være salgssignal. Positivt momentum styrker indeksen på kort sikt.

Investtechs kortsiktige og langsiktige hausseindekser ligger på henholdsvis 63 og 56 for poeng, etter en god oppgang de siste ukene. Det viser at optimismen hos investorene har vært sterkt økende, og indikerer at det nå er en liten overvekt av optimister blant både de kortsiktige og langsiktige investorene på børsen.

Innsiderne i de børsnoterte selskapene, som omfatter direktører og styremedlemmer, er særdeles positive. Den siste måneden har hele 88 av 97 meldte handler vært kjøp, og på årsbasis er rekordhøye 90 prosent kjøp. Det indikerer at mange av menneskene som kjenner selskapene og markedene aller best, har tro på en positiv kursutvikling framover.

De siste ti årene har børsen i oktober steget gjennomsnittlig 2,6 prosent. Variasjonene er store fra år til år, så dette vektlegges lite i konklusjonen.

Konklusjon: Hovedindeksen er nøytral på mellomlang sikt (1-6 måneder).

Skrevet av analytiker Fredrik Tyvand.

Ukens aksje: BW LPG

BW LPG viser en sterk utvikling innenfor en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Dette signaliserer økende optimisme blant investorene og indikerer videre kursoppgang. Det er ingen motstand i kursdiagrammet og en videre oppgang indikeres. Ved reaksjoner tilbake har aksjen støtte ved cirka 46.00 kroner. RSI er over 70 etter en god kursoppgang de siste ukene. Aksjen har et sterkt positivt momentum og videre oppgang indikeres. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på mellomlang sikt.

Analysene er utarbeidet av Investtech.com AS (“Investtech”) i henhold til Investtechs retningslinjer og disclaimer. Analysene skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer.Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer