Investtech WebTV uke 37 2020

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

WebTV uke 37, 2020. $OSEBX #B2H

I ukens WebTV ser vi på Oslo Børs og B2Holding, som ligger blant ukens norske tradingidéer. Vi ser også på Stockholmsbörsen, Københavns Fondsbørs og S&P500.

Arkiv WebTV >>

Twitter: @espengronstad

Webinar 8. september: Brukerkurs i Investtechs analyser

Kurset er et supplement til alle som benytter seg av Investtechs tekniske aksjeanalyser, og tar for seg viktige indikatorer innen teknisk analyse. Meld deg på her >>

Morgenrapport 7. september

Det ble en svak nedgang i markedet fredag, og Hovedindeksen (OSEBX) endte på 846 poeng, noe som er en nedgang på 0.8 prosent. For uken som helhet viste indeksen en nedgang på 2 prosent. Indeksen har med dette falt åtte av de siste ni dagene.

Både den stigende trenden samt støtten ved 856 poeng er brutt. Dette svekker indeksen, men det er små kursendringer som skal til for at indeksen igjen ligger over 856 poeng og er tilbake i den stigende trenden.

Investtechs langsiktige hausseindeks ligger på 64 poeng. Dette indikerer at det er en klar overvekt av optimister blant de langsiktige investorene på børsen. Den kortsiktige hausseindeksen ligger på 51 poeng. Den har dermed falt 11 poeng den siste uken og indikerer at det nå er tilnærmet like mange optimister som pessimister blant de kortsiktige investorene.

Det er sist måned meldt 59 kjøp og 20 salg fra innsidere i selskapene notert på Oslo Børs. Kjøpsandelen var dermed 75 prosent. Innsiderne gir med det et signal om at mange av selskapene på Oslo Børs er fundamentalt billige.

Vi legger lite vekt på sesongvariasjoner i indeksen. 

Konklusjon: Oslo Børs anses nå nøytral på mellomlang sikt (1-6 måneder). Vi anbefaler langsiktige investorer å være investert i markedet hele tiden.

Skrevet av analytiker Asbjørn Taugbøl.

Ukens aksje: B2Holding

B2Holding har brutt opp gjennom taket i en fallende trendkanal på mellomlang sikt. Dette indikerer i første omgang svakere falltakt, eller innledningen av en mer horisontal utvikling. Aksjen ga kjøpssignal fra en dobbel-bunn-formasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 5.44 kroner. Videre oppgang til 7.22 kroner eller mer er signalisert. Aksjen nærmer seg støtten ved cirka 5.90 kroner, noe som kan gi en reaksjon opp. Et brudd ned gjennom 5.90 kroner vil imidlertid være et salgssignal. Positiv volumbalanse, med høy omsetning på dager med oppgang og lav omsetning på dager med nedgang, styrker aksjen på kort sikt. RSI er over 70 etter en god kursoppgang de siste ukene. Aksjen har et sterkt positivt momentum og videre oppgang indikeres. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på mellomlang sikt.

Analysene er utarbeidet av Investtech.com AS (“Investtech”) i henhold til Investtechs retningslinjer og disclaimer. Analysene skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer