Gå til hovedinnhold

Selskapspresentasjon og Q&A med Panoro Energy

CEO i Panoro Energy – John Hamilton har tatt en prat med vår analytiker, Roger Berntsen. Panoro Energy er et selskap innen olje- og gassindustrien. Selskapet driver med leting og produksjon av olje og gass. Selskapets hovedkontor er i London, og deres største virksomhet finner sted i Afrika. Selskapet ble etablert i 2009 og aksjene er notert på Oslo Børs. John Hamilton vil gi en kort gjennomgang av selskapet i denne investorpresentasjonen.

I Q&A-delen får du høre mer om energisikkerhet, marginer og selskapets fremtidsutsikter.Det blir også fokus på kvartalstall og deres forpliktelse til ESG.

Se tidligere oppdateringer fra selskapet

Nordnets analytiker, Roger Berntsen, har med seg CEO i Panoro Energy, John Hamilton. Panoro Energy ASA er et uavhengig E&P-selskap basert i London og notert på Oslo Børs med ticker PEN. Selskapet har høykvalitets lete- og produksjonsressurser i Afrika med oljeproduksjon fra felt i Ekvatorial-Guinea, Gabon, Tunisia og Nigeria.

I gjennomgangen får du blant annet høre mer om selskapets strategiske grep for videre vekst, hvordan utbyttepolitikken i selskapet ser ut, og eventuelle risikofaktorer de tar høyde for. Det blir også fokus på selskapets kvartalstall, hvordan marginene til selskapet er, og hvordan de stiller seg til verdens bærskraftsfokus.

Se presentasjon og Q&A med Panoro fra september 2020

CEO i Panoro Energy, John Hamilton og styreleder, Torstein Sanness, er på plass i studio sammen med vår analytiker, Roger Berntsen. Du får blant annet høre mer om selskapets drift, deres produksjonsvekst, og utbyttepolitikk. De kommer også inn på situasjonen i oljemarkedet som utviklet seg i årene 2013-2015, og hvilke grep de tok i den perioden, og hva slags erfaring de sitter igjen med.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer