Gå til hovedinnhold

Investorpresentasjon og Q&A med Nortel

CEO i Nortel – Christian Pritchard har tatt en prat med vår analytiker, Roger Berntsen. I denne videoen får du alt fra dette møtet. Nortel er et lite telecom-selskap med høye ambisjoner. Selskapet startet opp så sent som i 2019 og kom på børs i november 2020. Selskapet er en utfordrer i det norske telemarkedet som i dag domineres av to giganter – Telenor og Telia.

Du får blant annet høre mer om selskapets tall fra tredje kvartal, deres strategi, ambisjoner og fremtidsutsikter.

Se tidligere oppdatering

CEO Christian Pritchard i Nortel, har tatt en prat med vår analytiker Roger Berntsen. I denne videoen får du alt fra dette møtet. Nortel er et lite norsk telekom selskap, med høye ambisjoner. Selskapet startet opp så sent som i 2019 og kom på børs i november 2020. Deres underliggende marked er enormt, men samtidig svært modent. Dvs. de ledende spillerne, Telenor og Telia, har fullt fokus på å opprettholde sin posisjon i markedet. Hvorvidt de to gigantene kan/vil forsvare alle kundesegment er en annen sak.

Du får blant annet høre mer om selskapets utvikling i 3. kvartal 2021, hvordan markedspotensialet er for bedriften, og hvordan utrullingen av 5G i Norge påvirker selskapet. Selskapets planer på kort og lang sikt blir også diskutert, samt hvilke fordeler og ulemper de har ved å være en liten bedrift.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer