Inn med FLEX LNG, ut med Golden Ocean Group

Vi bytter inn FLEX LNG for Golden Ocean Group i porteføjlen vår i Skoleduellen. Sentimentet i LNG markedet er veldig sterkt for både spot og perioderater. Etterspørselen fra Asia er veldig sterk, og flere nye eksportterminaler har bidratt til å øke eksporten av LNG. Dette har ført til at LNG ratene har skutt i været.

FLNG gjorde en emisjon for en drøy uke siden. Disse pengene brukes til finansiering av 5x høymoderne LNG skip med levering i 2020/2021. Emisjonen er utvannende for aksjonærer på kort sikt, men vi tror investorene vil se mot 2020 og 2021 hvor FLNG vil ha 13x høymoderne LNG skip i et marked med attraktive utsikter. Tørrbulkmarkedet ser fortsatt sterkt ut, men ratene har vært svakere enn mange hadde forventet i høst. Vi ser at momentet i LNG markedet er mye sterkere nå inn mot levering av Q3-tallene enn det er i tørrbulkmarkedet, og velger derfor et rent bytte mellom GOGL og FLNG.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer