Gå til hovedinnhold

Her er jeg, Nordnets nye Spare- og Investeringsøkonom

Hei, mitt navn er Karl Oscar Strøm og er Nordnets nye Spare- og Investeringsøkonom. Dette er en rolle jeg gleder meg til å ta fatt på. Hvorfor det?

Jeg har jobbet med aksjer og investeringer i hele min yrkeskarriere, og har hatt roller som investeringsrådgiver, aksjemegler og utvikler av forvaltnings-strategier. Jeg har også drevet med trading i aksjer og derivater på profesjonelt nivå i lengre tid. Dette fordi jeg er genuint interessert i aksjer, investeringsstrategier og den kontinuerlige jakten på muligheter i et åpent og fritt marked. Da er det spennende å være i en bank som Nordnet hvor jeg kan snakke med, inspirere, og spre kunnskap og informasjon til alt fra vanlige sparere til aktive investorer, spekulanter og tradere.

Du som er kunde har aldri hatt så gode muligheter som nå til å lykkes som deltaker i markedet. Alle som er tilstrekkelig interessert kan få tilgang til den samme informasjon, verktøy og handelsplasser som proffene. Hvorfor ikke bruke muligheten? Hva kan man lære av hvordan profesjonelle tradere, investorer og hedgefond-forvaltere jobber?

Proffene har følgende til felles:

  1. De leter hele tiden etter gode avkastningsmuligheter.
  2. Har kontroll på den risiko de tar.
  3. Holder kostnader så lave som mulig.

Dette betyr et fokus på kunnskap og strategi. Det er som regel mulig å oppnå et bedre resultat, enten det betyr høyere avkastning, lavere svingninger eller økt forståelse og innsikt. Som så ofte ellers kan det enkle være det beste, og for mange vil etablering av en månedlig spareavtale i et egnet aksjefond være en bra start. Det behøver ikke å være vanskelig å sikre seg selv en bedre økonomisk fremtid. Kanskje du til og med finner det interessant, endog morsomt?

Som Spare- og Investeringsøkonom skal jeg være kundenes guide inn i investeringsverden, og det er både spennende og utfordrende. Gjennom årene har jeg møtt milliardærer som har jobbet hardt for å bli millionærer, og vanlige lønnsmottakere som har styrt stødig mot det samme. Det finnes ingen fasit i markedet, men når man har vært med en stund får man en viss innsikt i hva slags adferd som fungerer.

Den kunnskapen har jeg som ambisjon å dele her på bloggen, og på twitter og i media, ved kundearrangementer og som deltaker i samfunnsdebatten for øvrig. Har du spørsmål om sparing og/eller investering, ta gjerne kontakt ved å sende en melding på twitter, en mail eller skrive kommentarer her på bloggen. Det finnes ikke dumme spørsmål, men det finnes utrolig mye interessant å ta tak i. Jeg skal forsøke å svare på alt, og om det er temaer mange tar opp vil jeg trolig skrive blogginnlegg om det.

For rask tilgang til alle innlegg og kommentarer om markedet, følg meg på twitter/KarlNordnet

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
7 Kommentarer
nyeste
eldste mest stemmer
Se alle kommentarer
trackback
Gjest
16.05.2018 04:19

Google

The time to study or take a look at the content material or web pages we’ve linked to beneath.

trackback
Gjest
28.12.2017 04:39

Google

We came across a cool website which you could love. Take a look in the event you want.

Gjest
Gjest
16.02.2015 21:32

Nice post. I used to be checking constantly this weblog and I am
impressed! Very helpful information specifically the remaining part :
) I care for such information a lot. I used to be looking for this
particular info for a long time. Thank you and good luck.

Gjest
Gjest
09.02.2015 04:14

Hi friends, how is the whole thing, and what you want to say about this piece of writing,
in my view its truly remarkable in support of me.

Gjest
Gjest
02.02.2015 18:43

You ought to be a part of a contest for one of the best sites on the web.

I’m going to highly recommend this site!

Gjest
Gjest
15.10.2013 16:59

Välkommen in i familjen! Nu ska vi kämpa tillsammans för att spararna skall få högre avkastning på sitt sparkapital. Hälsningar från Günther Mårder – sparekonom Nordnet Sverige

Gjest
Gjest
12.10.2013 13:10

Hei og velkommen Karl. Jeg ser frem til å lese dine blogginnlegg!