Gå til hovedinnhold

Her er de 9 mest aktive gruppene på Shareville

Det populære investeringsnettverket Shareville har i dag over 200 000 medlemmer. Her deler folk sine porteføljer, samt aksje- og fondstips.

Gruppene på Shareville er et bra sted å finne likesinnede og diskutere strategi og retning på investeringer. Dessuten kan du få hjelp med spørsmål om sparing på børsen, slik at man kan ta sparingen til nye høyder. I dette innlegget har vi listet opp noen av de mest aktive gruppene på Shareville.

 • Suomi Finland
  Den mest aktive gruppen på Shareville siden oppstarten er Suomi Finland. Den har over 15000 medlemmer som har skrevet over 3000 kommentarer. Gruppen prater primært på finsk og er har trolig ikke så mange norske medlemmer.
 • IPO
  IPO er en forkortelse av Initial Public Offering, og betyr børsnotering. Og som forventet er det selskap på som snart skal introduseres på børsen som diskuteres i denne gruppen. Det evige spørsmålet «Bør man tegne seg eller ikke» diskuteres og du får se andre investorers tanker og planer.
 • Utbytteaksjer for langsiktig sparing
  En norsk gruppe som har lokket til seg svenske og danske medlemmer, alle med interesse i utbytteaksjer. Det vil si langsiktig sparing i selskap som betaler utbytte, der man reinvesterer utbyttet hvert år. Gruppen har omtrent 7000 medlemmer og nesten 900 innlegg.
 • Bättre Nordnet
  I feedback-gruppen «Bedre Nordnet» kan medlemmer skrive om problemer de opplever på Nordnets plattformer, eller gi forbedringsforslag. I denne gruppen er både kundeservice, community manager og produktsjefen vår medlemmer. Gruppen passer for deg som vil være med Nordnet fremover.
 • Langsiktig sparing i fond
  I denne gruppen diskuterer over 2700 medlemmer langsiktig sparing i fond og ETFer. Har du spørsmål om fond, eller ønsker å få fondstips fra andre brukere er dette gruppen for deg.
 • Miljöteknik och innovation
  En gruppe for selskap innen fornybar energi og andre innovative løsninger. Her deltar medlemmer fra hele Norden i diskusjoner om bærekraft, megatrender og investeringer.

Så hva venter du på? Bli medlem i noen av de gruppene du synes virker interessant og start diskusjonene.

Er du ikke på Shareville enda? Les mer og delta her.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer