Hafnia fortøyer i Oslo

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

Hafnia tar i dag steget fra OsloAxessopptil Oslo Børs.Oslo Børs er det naturlige målet for større selskaper med en betydelig aksjonærbase.

Hafnia erblant verdens størsteeiere og operatører av oljeprodukttankere.Rederiet ble notert på OsloAxessi november i fjor, og har vokst til å bli et av de største rederiene på Børsens markedsplasser.

–Årmedstyrking avvirksomheten vårogforberedelser for åmøtekapitalmarkedene,kulminerte i dag medden vellykkedenoteringen av Hafnia på Oslo Børs.Noteringen eretnytt ogspennende kapittel i Hafnias historie,sierMikael Skov,adm. direktør iHafnia.

–Somverdensstørsteeier og operatør av oljeprodukttankere,med en flåte på174 skip, er Hafnia unikt posisjonertfor en fremtid med trygg og bærekraftig frakt av oljeprodukter rundt hele verden,fortsetter han.

– Shipping er en våre sterke sektorer. Somverdensledendebørser innen shipping tiltrekker vi oss selskaper og investorer fra hele kloden. Det er med stor glede jeg ønsker Hafnia velkommen i dag, sier børsdirektør Øivind Amundsen.

Forskjellen mellom Oslo Børs og OsloAxess

Notering på Oslo Børs innebærer en fullt ut børsnotering i henhold til EU-krav, mens notering på OsloAxessgir selskaper tilgang til en autorisert og fullt ut regulert markedsplass. Fulle børsforpliktelser pålegges noterte selskaper begge steder.

Oslo Børs er det naturlige målet for større selskaper med lang historikk og med en betydelig aksjonærbase. OsloAxesspasser for selskaper som har mindre enn tre års historie, og ønsker kvalitetsstempelet og fordelene som følger med notering på en regulert markedsplass.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer