Gå til hovedinnhold

GOLDEN OCEAN ER EN WATCH – KJØP DEN NED MOT 200 DAGERS TREND VED 60-58!

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

Har hatt Golden Ocean på vent de siste uker siden det tekniske ikke har gitt tilfredsstillende setup. Det kan være i ferd med å endre seg og faller Golden Ocean ned mot 200 dagers trendstøtte omkring 58-60 er aksjen et kjøp!

PDF-LINK TIL ANALYSEN: OSLO BØRS – GOLDEN OCEAN 12 oktober

Tabellen under viser bloggerens eventuelle interesse i verdipapirer som er nevnt i blogginnlegget

Verdipapir Eies av bloggeren Andre finansielle interesser Andre interesser som påvirker objektiviteten Ansvarlig for anbefalingen
Golden Ocean nei nei nei

Roger Kristiansen, Teknisk- Sentiment analytiker hos TaktiskInside.com

Denne investeringsanbefalingen spres uendret av Nordnet Bank NUF som er under tilsyn av Finanstilsynet. Investeringsanbefalingen er ikke utformet i henhold til kravene i lover og forskrifter fastsatt for å fremme investeringsanalysers uavhengighet og investeringsanbefalingen har ikke vært gjenstand for forbud mot handel i forkant av delingen. Investeringsanbefalingen er ikke en investeringsanalyse, men bør anses som markedsføring. Finansielle instrumenter kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer