Globale investeringer med Carnegie

Vi har med oss forvalter av nye Carnegie Global, Mikael Tarnawski-Berlin i dette nettmøte om globale investeringer avholdt av spare- og investeringscoach Stian Andersen.

Carnegie Global er et aktivt forvaltet aksjefond for de som ønsker å spare langsiktig i noen av verdens beste verdiselskaper. Carnegie Globals mål er å være et grunnlag for langsiktig sparing, med mål om å ha de beste globale aksjene i porteføljen til enhver tid.

«Det er lett å distraheres av informasjonsflyten og børsens daglige kursutvikling. Jeg er overbevist om at det er best å være langsiktig hvis man skal lykkes med investeringene. Carnegie Global passer for dem som er villige til å gå inn med en slik innstilling. Og det samme gjelder meg: Jeg kommer alltid til å ha alle mine egne og familiens sparepenger i fondet. Jeg er i samme båt som alle de andre investorene», sier Mikael Tarnawski-Berlin.

Les mer om fondet på deres landingsside: Spar til et rikere liv – Carnegie Global

Avslutningsvis i nettmøte trekker Mikale frem noen aksjer de mener er spennende, og du får høre mer om hvorfor akkurat disse aksjene er attraktive investeringer for fondet:

Les noen av Carnegie Fonders tidligere innlegg på Nordnetbloggen.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer