Globale investeringer med Carnegie

Vi har med oss forvalter av nye Carnegie Global, Mikael Tarnawski-Berlin i dette nettmøte om globale investeringer avholdt av spare- og investeringscoach Stian Andersen.

Carnegie Global er et aktivt forvaltet aksjefond for de som ønsker å spare langsiktig i noen av verdens beste verdiselskaper. Carnegie Globals mål er å være et grunnlag for langsiktig sparing, med mål om å ha de beste globale aksjene i porteføljen til enhver tid.

«Det er lett å distraheres av informasjonsflyten og børsens daglige kursutvikling. Jeg er overbevist om at det er best å være langsiktig hvis man skal lykkes med investeringene. Carnegie Global passer for dem som er villige til å gå inn med en slik innstilling. Og det samme gjelder meg: Jeg kommer alltid til å ha alle mine egne og familiens sparepenger i fondet. Jeg er i samme båt som alle de andre investorene», sier Mikael Tarnawski-Berlin.

Les mer om fondet på deres landingsside: Spar til et rikere liv – Carnegie Global

Avslutningsvis i nettmøte trekker Mikale frem noen aksjer de mener er spennende, og du får høre mer om hvorfor akkurat disse aksjene er attraktive investeringer for fondet:

Les noen av Carnegie Fonders tidligere innlegg på Nordnetbloggen.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer