Går bulkshipping en lys tid i møte? – Nettmøte med Golden Ocean

I dette nettmøtet treffer du CEO i Golden Ocean, Birgitte Ringstad Vartdal. Hun vil presentere siste nytt i selskapet og svarer på spørsmål fra de som deltok live på webcasten.

Mens verdens aksjemarkeder har tråkket seg opp i nye høyder har det vært utfordrende i en del segmenter innen shipping. Bulkshipping har heller ikke vært noen dans på roser de siste årene. Store ordrebøker på nybygg og lave fraktrater har gjort at mange av selskapene har hatt en utfordrende tid. De to siste årene har Golden Ocean virkelig gjort comeback på Oslo Børs. I skrivende stund (slutten av mai 2018) er aksjen opp nesten 90 % prosent de siste 2 årene. Derimot er OBSHX, Oslo Børs Shipping Index ned 8 % i samme periode. 

Se hele intervjuet her:

Les mer om shippingindustrien i Richard Paulsen sine blogginnlegg:

Shippingskolen del 1 – Tørrbulk

Shippingskolen del 2 – Tank

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer