Gå short i Facebook med RBS Mini Futures

Fra og med imorgen, 25. mai, er det mulig å spekulere på kursfall i Facebookaksjen. Royal Bank of Scotland gir nå privatpersoner mulighet via Mini Futures å tjene penger på kursfall i Facebook. RBS slipper imorgen 3 MINISHRT FACE – merk at instrumentene er tilgjengelig for handel på NDX , og vil også være tilgjengelig i NOK fra og med imorgen. Klikk her for å se eller kjøpe instrumentene på Nordnets hjemmeside. 

Hva er en Mini Future? Minifuturer er verdipapirer som gjør det mulig å tjene penger i både opp- og nedgang. Hvis du har en idé om hvordan utviklingen i for eksempel en aksje, indeks, råvare eller valuta vil bli, kan en Minifuture gi deg leverage for investeringen. Til forskjell fra helt vanlige warranter og turbowarranter har Minifuturen ingen fastsatt utløpsdato. Du kan lese mer om Mini Futures på NDX Education sine hjemmesider.

Investorene er som jeg har nevnt tidligere veldig polariserte når det kommer til Facebook. Enkelte mener selskapet har ekstremt potensial og ser bare muligheter , mens andre mener at selskapet er et overvurdert luftslott. Nå kan du tjene penger uansett hvilket syn du har 🙂

Mvh/Anders

Anders Skar
Anders Skar
Norgesjef Nordnet

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer