Forsetter veksten i teknologisektoren?

Teknologisektoren hadde en sterk utvikling i fjor med over 40 % avkastning. Nå står vi midt i rapporteringssesongen for selskapene.

Så langt har resultatene overgått analytikernes forventninger. Helse-sektoren har vist de beste resultatene, men nå står teknologi for tur. Det er duket for kvartalsrapporter fra en rekke teknologiselskaper: Microsoft, Facebook, SAP, Alibaba, Alphabet/Google og Amazon. Siden teknologiselskaper har stått for mye av aksjemarkedets inntjening de siste kvartalene vil rapportene fra disse selskapene ha betydning for hele markedet.

Vi tror på fortsatt vekst i teknologiselskapene

Erling Thune – forvalter av DNB Teknologi mener at det fortsatt er oppside og vekst i en rekke teknologiselskaper. Alphabet/Google er et av selskapene han trekker frem. Det er et selskap som er kjent for alle og tjener penger på søk, youtube og maps. Det eier i tillegg 80% av mobilmarkedet med android. Så hvordan kan dette selskapet fortsette og vokse fremover? Vi tror det har utviklingspotensialet med maps og reklamekroner fra Youtube. Google er også verdensmestre innenfor computervision. Vi er i en veldig tidlig fase innenfor kunstig intelligens – så her blir det spennende å se hva som skjer fremover.

Se Erling Thune, en av forvalterene i DNB Teknologi,  fortelle om utsiktene for 2018 og om  DNB Teknologi i vedlagte lenke.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer