Gå til hovedinnhold

Fondsfinans Norden får fem stjerner

For første gang får Fondsfinans Norden tildelt stjerner av analyseselskapet Morningstar. Med fem av fem mulige stjerner er fondet rangert blant de aller beste nordiske fondene.

Hver måned rangerer Morningstar norske fondsforvaltere og deler ut fra én til fem stjerner.

Morningstars Rating er et uttrykk for hvor god risikojustert historisk avkastning et fond har i forhold til sine konkurrenter innenfor samme kategori. – Morningstar.no

En av forutsetningene for å bli rangert er minimum tre års historikk. Derfor er treårsdagen en viktig milepæl for alle fondsforvaltere.

Les også: Nettavisen E24 intervju: Fondsfinans Norden fyller 3 år

Forvalter Arne Simensen feiret nylig treårsdagen for Fondsfinans Norden og starter med sterke 5 stjerner. Det er kun to norskregistrerte fond som investerer i Norden som kan vise til fem stjerner hos Morningstar.* (Morningstar 12.10.2018)

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer