Først igjen! I dag lanseres Nordnet iPad Trader

I dag har vi lansert markedets første iPad-applikasjon for aksjehandel og markedsinformasjon i realtid. I flere måneder har vi merket økt trafikk på våre hjemmeside fra iPad-brukere, og nå har vi laget en egen applikasjon for alle med iPad. Å være i forkant og følge med på teknologiske trender er viktig for oss. Vi ser at applikasjoner til Android, iPhone og nå iPad er viktige konkurransemidler og kanaler for å nå ut til både nye og eksisterende kunder. Fremtidens bank er mobil, og for oss er det avgjørende å hele tiden kunne tilby enkle og moderne tjenester i utviklingens framkant.

Applikasjonen kan lastes ned via App Store (søkeord: Nordnet). For mer informasjon kan du også besøk www.nordnet.no/ipad.

Nordnet iPad Trader er en første versjon som vi gjerne ønsker at du er med og utvikler sammen med oss. Skriv til oss på ipad@nordnet.se,og fortell oss dine tips for hvordan våriPad-app kan bli enda bedre!

Unbank Yourself // Anders

Anders Skar
Anders Skar
Norgesjef Nordnet

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer