Gå til hovedinnhold

Europa i luksusfellen – Velkommen til Den Store Sparedagen!

Høsten 2011 har vært preget av gjeldskrisen i Europa, redningspakker, EU-toppmøter, høye renter, høy arbeidsledighet o.s.v. Norge er et av få land i Europa som ser ut til å kunne slippe lett fra hele gjeldskrisen. Eller gjør vi det? Vil nordmenns privatøkonomi seile i medvind videre? Vil arbeidsplassene være trygge og renta lav?

Hvordan kommer Oslo Børs til å gå i 2012? Hvilke bransjer og aksjer vil gjøre det best? Og dårligst? Hva skjer med verdensøkonomien, og i hvilke aksjefond vil det lønne seg å putte sparepengene? Dette og mye mer er tema for Den Store Sparedagen som nå står for døren i februar. Vi gjentar suksessen fra i fjor og arrangerer Norges største event og sparemesse for folk flest som er interessert i sparing og investering. Også i år har vi fått med oss en rekke spennende eksperter og ressurspersoner (klikk her for å se hvem som er med oss). Hovedsamarbeidspartner i år er E24.

Den Store Sparedagen vil i år gjennomføres i Trondheim (2. februar), Stavanger (7. februar), Bergen (15. februar) og Oslo (29. februar). Interessen har i forkant vært veldig bra, men det er fortsatt mulig å melde seg på. For full oversikt over program og påmelding besøk www.denstoresparedagen.no. Vi er mange fra Nordnet som skal være med, og vil gleder oss til å treffe nye og gamle kunder. Velkommen skal du være! Og ja, Den Store Sparedagen er selvfølgelig gratis.

Vi sees / Anders

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer