Europa i luksusfellen – Velkommen til Den Store Sparedagen!

Høsten 2011 har vært preget av gjeldskrisen i Europa, redningspakker, EU-toppmøter, høye renter, høy arbeidsledighet o.s.v. Norge er et av få land i Europa som ser ut til å kunne slippe lett fra hele gjeldskrisen. Eller gjør vi det? Vil nordmenns privatøkonomi seile i medvind videre? Vil arbeidsplassene være trygge og renta lav?

Hvordan kommer Oslo Børs til å gå i 2012? Hvilke bransjer og aksjer vil gjøre det best? Og dårligst? Hva skjer med verdensøkonomien, og i hvilke aksjefond vil det lønne seg å putte sparepengene? Dette og mye mer er tema for Den Store Sparedagen som nå står for døren i februar. Vi gjentar suksessen fra i fjor og arrangerer Norges største event og sparemesse for folk flest som er interessert i sparing og investering. Også i år har vi fått med oss en rekke spennende eksperter og ressurspersoner (klikk her for å se hvem som er med oss). Hovedsamarbeidspartner i år er E24.

Den Store Sparedagen vil i år gjennomføres i Trondheim (2. februar), Stavanger (7. februar), Bergen (15. februar) og Oslo (29. februar). Interessen har i forkant vært veldig bra, men det er fortsatt mulig å melde seg på. For full oversikt over program og påmelding besøk www.denstoresparedagen.no. Vi er mange fra Nordnet som skal være med, og vil gleder oss til å treffe nye og gamle kunder. Velkommen skal du være! Og ja, Den Store Sparedagen er selvfølgelig gratis.

Vi sees / Anders

Anders Skar
Anders Skar
Norgesjef Nordnet

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer