Er du vår nye kollega?

Vi har tre ledige stoler – Er du vår nye kollega?  

Som Nordens største nettmegler med store vekstambisjoner har vi nå behov for 3 nye tilskudd til Oslo-kontoret:

⭐ Produktspesialist for sparing og investering
⭐ Event & Innholdsmarkedsfører
⭐ Selger til Private Banking med interesse for finans

Hos oss har du muligheten til å ta del i et selskap i kraftig vekst. Vi er til enhver tid på jakt etter sultne talenter og dyktige personer som brenner for børs og finans. Med en transparent profil og konkurransedyktige tjenester skal vi skape fremtidens bank.

I rollen som Produktspesialist for sparing og investering er det avgjørende at du har forståelse og interesse for hele Nordnets produktspekter. Du vil få tildelt mye ansvar og vil jobbe tett med våre avdelinger i hele Norden. Du vil også få muligheten til å lede prosjekter innen produkt- og forretningsutvikling. Rollen er perfekt for deg som er analytisk, metodisk og liker variasjon i arbeidshverdagen.

Som Event og Innholdsmarkedsfører får du muligheten til å kommersialisere Nordnet gjennom samarbeid med tredjepartsleverandører. Du må virkelig brenne for å skape relevant og verdifullt innhold som engasjerer, aktiviserer og skaper en tett relasjon med kundene våre. For å lykkes i rollen er det viktig at du byr på deg selv og ikke er redd for å stikke nesen frem for å bygge nettverk.

Som selger for Private Banking må du være en dyktig kommunikator som er flink med folk. Du får muligheten til å delta på ulike finansrelaterte arrangementer og være med på å forbedre og videreutvikle våre salgsstrategier. Det er en forutsetning at du har interesse for finans og verdipapirhandel for å lykkes i rollen.

Nordnet er ikke som andre tradisjonelle banker og finanshus. Det er vi stolte av. Markedet for finansielle tjenester endres raskt, og vi ønsker å lede an i denne utviklingen. Er du klar til å forandre bank- og finansbransjen, og vil være med på å utvikle fremtidens bank, ser vi frem til å høre fra deg!

Sjekk ut våre ledige stillinger

/Anders

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer