Endelig BankID uten Java

Nå kan du logge inn med BankID uten Java på nordnet.no! Du kan bruke den nye innloggingsløsningen på datamaskinen, mobilen og nettbrettet ditt.

Vi vet at flere av kundene våre har hatt problemer med Java. For å bruke Java må man ha siste versjon, og de siste årene har programmet med jevne mellomrom blitt oppdatert for å tette sikkerhetshull. I tillegg har flere sikkerhetsadvarsler poppet opp og laget mye unødvendig bekymring.

Dette er første steget i en oppgradering av identifisering- og signeringsløsningene våre. Ønsket vårt er at alt skal signeres digitalt på Nordnet, uavhengig av hva du signerer og hvilken type kunde du er. Vi har en vei igjen å gå, men nå er første steg tatt.

Hva synes du om den nye innloggingen? Send oss gjerne feedback i kommentarfeltet under.

/Josephine Amlé (Forretningsutvikler, Norge)

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
3 Kommentarer
eldste
nyeste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
18.01.2016 09:55

Hvordan bruker jeg bankid på mobil? Jeg får ikke opp ett valg med å legge inn telefon og fødselsdato

Gjest
Gjest
Svar på  anonymous
18.01.2016 12:25

Hei Ketil. BankID på mobil fungerer i hovedsak ikke for innlogging. Det er noen operatører og banker som har gjort dette mulig, så det fungerer for enkelte å logge inn på denne måten. I innlegget står det at du kan logge inn på mobil med BankID, men det betyr at du kan bruke kodebrikke for å logge inn. /Pernille

Gjest
Gjest
06.04.2016 01:35

Er vel på tide å få implementert “BankId på mobil” snart? Har forsøkt å bli kunde ved 2 anledninger, men har ikke den gamle bankid brikken tilgjengelig på farten. Alle andre aktuelle sider støtter jo bankid på mobil.