En kjemperessurs!

Over flere år har jeg delt både lytte, leser og følgertips til mottakere av morgenrapporten og dere her på Nordnetbloggen. Denne gangen ønsker jeg å trekker frem en person på Twitter, som er sjef for analyse i et skipsmelgerhus og har valgt å dele sine tanker med et åpent publikum. Daglig kan man få oppdateringer på tørrbulk, tank, gas osv. Det er korte kommentarer, lange analyser, og stiller du han spørsmål får du sikkert også svar. Det oppfordres til å følge Joakim Hannisdahl, Head of Research i Cleaves. Han Twitternick er @jhannisdahl

Han har tidligere spådd svekkelse skipsverdiene i Capesize sektoren, men nå argumentere han også for at det er stor disconnect mellom skipsverdier og time charter rater. Konklusjonen er at han mener en 5 år gammel Capesize kan stige nærmere 40% de neste to årene. Det byr på muligheter for deg som investor. Dette var mest et eksempel på hva han deler, men interessant nok til å lese selve rapporten.

Har dere noen andre tips til slike ressurser, så kan dere legge nick, navn eller kontaktinfo i kommentarfeltet, så skal vi dele det som er relevant med resten av leserne!

Richard Paulsen
Richard Paulsen
Gründer/Skribent

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer