Gå til hovedinnhold

En helg full av roser

For en gangs skyld skal jeg ikke snakke om verken finans eller privatøkonomi. Denne helgen står vi foran en tid for ettertanke, gode minner, grusomme minner, frustrasjon, sorg, hat og kjærlighet.

Denne helgen for et år siden var det meldt skikkelig uvær. Jeg satt akkurat her jeg sitter nå da det plutselig smalt skikkelig. Jeg husker jeg sa til de ved siden av: oh oh, nå kommer det, med referanse til uværet. Kort tid etter ser vi de første bildene og Norge mistet uskylden, terroren var kommet hit.

Utallige mennesker fra hele landet ble rammet. Regjeringskvartalet var ødelagt og ungdommene på Utøya måtte gjennom den mest skrekkelige opplevelsen en kan tenke seg. Noen klarte seg, mange gjorde ikke det.

De som er igjen vil bruke lang tid på å håndtere grusomhetene, om de noen gang klarer det. Derfor er det så viktig at vi markerer denne helgen av respekt for de som ikke greide seg, men også like mye for de som gjorde det.  De berørte skal ikke måtte leve med dette alene. Norge viste en fantastsik støtte med ofrene og en motstand mot terroristen i tiden etter 22. juli med roseborg ved domkirken, rosetog og en ro som gjorde resten av verden forundret. Jeg håper alle ofrene og deres nærmeste føler den samme støtten også i hverdagen. Det er tross alt flere av hverdagene.

Denne helgen blir en helg der mange vil samle sine nærmeste rundt seg. Jeg er så heldig å ha alle mine samlet. I mange familier vil det være noen som mangler. Denne helgen blir en gjenopplevelse av både gode og dårlige minner. Dere har mine tanker og dypeste medfølelse.

Med vennlig hilsen Sissel

Nordnet
Nordnet
Nordnet Norge

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer