Gå til hovedinnhold

Emerging markets på overvekt

Emerging markets, eller fremvoksende markeder på norsk, er inne i en sterk sykel og er vekstvinneren globalt i 2017. Vi har emerging markets på overvekt og ser potensiell sterk vekst fremover.

Det er stor forskjell i de ulike delene av markedet, men «de store» med Kina, India, Korea og Brasil viser sterk vekst. Vi er også optimistiske når vi ser på strukturelle grep spesielt i India og Kina og at vi ser at veksten i Brasil er på vei opp etter en dyp nedtur.

Se siste oppdatering fra vårt emerging markets team

Hør fra en av vår forvalter av DNB Global Emerging Markets  Abhishek Thepade  gi oss sine betraktninger om fremvoksende markeder.

Note: Avkastning er vist etter kostnader per 2. november 2017.. Investeringer i fond innebærer alltid en økonomisk risiko. Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil bl.a. avhenge av markedsutviklingen, forvalters dyktighet, fondets risiko, samt kostnader ved tegning, forvaltning og innløsing. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. De penger som plasseres i fondet kan derfor både øke og minske i verdi, og det er ingen garanti for at en investor kan få tilbake hele Investeringsbeløpet

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer