EM-konkurranse med finansvri

Nordnet sparker i gang en konkurranse i forbindelse med fotball-EM her på bloggen. Litt moro må vi jo ha i hverdagen! Hver dag vil vi stille et spørsmål om ett eller flere av landene som spiller dagens kamper. Spørsmålene vil være om økonomi og finans, ikke kampresultat.

Du svarer på spørsmålet ved å legge inn en kommentar under spørsmålet.

Det trekkes ut en daglig vinner av de som svarer korrekt. Dagsvinnerne får tilsendt en 3 pack golfballer og pegger. Fotballer passer ikke i postkassen!

Alle dagsvinnere er med i trekningen av 5000 kroner i en fritt valgt aksje eller fond. Trekningen vil skje mandag 2. juli og vinneren vil bli annonsert på Nordnetbloggen, @SisselNordnet på Twitter og på Nordnets facebookside.

Både dagsvinnere og vinner av hovedpremien bes ta kontakt med Nordnet slik at vi får korrekt navn og adresse slik at premiene kan bli sendt. Send mail til sissel.olsvik.vammervold@nordnet.no

Vinner av hovedpremien vil måtte ha en konto hos Nordnet for å motta premien.

Break a leg!

Mvh Sissel

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer