Eidefoss noterte sitt første lån på Børsen

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

Energiselskapet Eidefoss noterte sitt første obligasjonslån på Nordic ABM i går.

A/S Eidefoss er et energiselskap som produserer, transporterer og selger fornybar energi. Selskapet eies av kommunene Vågå, Lom, Sel, Dovre og Lesja med 20 prosent hver.

Obligasjonslånet som ble notert i går  – A/S Eidefoss 14/26 4,10%  – er på 200 millioner kroner, har en rente på 4,1 prosent og løper til oktober 2026. Nordea Markets har tilrettelagt lånet.

Selskaper har aldri lånt så mye i obligasjonsmarkedet på Børsen som i år. I årets ti første måneder hentet selskaper med lån notert på Oslo Børs og Nordic ABM 269 milliarder kroner gjennom nye lån og utvidelser av eksisterende lån, og lånerekorden fra 2013 står for fall: Ny sterk måned i obligasjonsmarkedet.

Alle nyheter fra Oslo Børs

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer