Gå til hovedinnhold

Det er ikke kronas kjøpekraft som bekymrer meg, men konas

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

Stikk i strid med de fleste analytikeres forventninger har den norske kronen svekket seg de siste månedene. Det årelange og trofaste «ekteskapet» mellom vår valuta og oljeprisen skranter, så partene har foreløpig valgt å gå hver sin vei. Forklaringene på dette kan være mange, men en hypotese er at kronen har funnet seg en ny partner i boligmarkedet og at det er det samme som har skjedd i Sverige, Canada, Australia og andre råvareeksportører.

I tillegg til ekteskapelige problemer i valutamarkedet tar vi denne fredagen på oss de ultralange brillene og ser på historisk og forventet realavkastning i aksjer og obligasjoner. I tillegg gjør vi et lite dypdykk på et område der Norge faktisk er verdensledende, EL-biler.

Ha en nobel helg.

Se Holbergsgrafene

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer